Hart van een bloem

Cathy Folmer psychotherapeut & coach, is een eenmanspraktijk in Zwolle en verbonden aan psychotherapiepraktijk ATB therapie & coaching in Hilversum.  Voor wachtlijst Zwolle zie de link onderaan elke pagina.

U kunt bij de praktijk terecht voor verschillende problemen zoals stemmingsstoornissen, angststoornissen, overbelastingsklachten, identiteits problematiek en spanningsklachten maar ook voor coaching.

Cathy Folmer heeft een samenwerking met de heer Jaket, psychiater en met mevrouw Barthels , psychomotore therapie en mindfulness therapeut. https://www.roosbarthels.nl/

In bijna alle gevallen vindt behandeling plaats aansluitend aan het eerste gesprek of de intake. Na de intake kijken we of ik degene ben die past bij je als therapeut maar ook of het type klachten en de doelstelling past bij het type therapie dat ik geef.

Vergoeding: de praktijk heeft voor 2020 contracten met bijna alle zorgverzekeraars, uitgezonderd CZ, met  VGZ en haar labels heb ik alleen een contract voor de gespecialiseerde GGZ. Het beste kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen of en hoe de zorg vergoed wordt.
De in de praktijk verstrekte zorg is “Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg” (SGGZ).  SGGZ is er voor de ernstiger of complexere aandoeningen en houdt doorgaans een langduriger behandeling in. Hier wordt afgerekend per “DBC” (Diagnose-Behandel-Combinatie), per jaar behandeling, of indien korter, bij afsluiten van de behandeling op een bepaalde diagnose.

Cathy Folmer psychotherapeut & coach is gesitueerd in hartje Zwolle en met het openbaar vervoer goed te bereiken, het ligt onder de rook van de Fundatie.

Voor routebeschrijving klik hier
Parkeren in de buurt van de praktijk is tegen betaling. Voor parkeer advies: klik hier.

voor informatie over de wachtlijst kunt u klikken op de kleine link rechts onderaan elke pagina.